Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kulttuurivoimalan tiedote 19.3.2020

Lisätty 19.03.2020

 

Suositusten mukaisesti Kulttuurivoimalan toiminta on tauolla toistaiseksi. Toiminnan jatkumisesta tiedotetaan erikseen. Tämä koskee kaikkia Kulttuurivoimalan toimipaikkoja, joita ovat Veturitalli, Alppimajan mediapaja sekä asukastupa Alvari. Myös kaikki kerhotoiminta on tauolla.

 

Kulttuurivoimalan työntekijät ovat etätöissä ja tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostilla. Olemme siirtyneet liukuvaan työaikaan ja tästä syystä puhelut on hyvä pyrkiä keskittämään aikavälille klo 12-14. Kulttuurivoimalan puheenjohtaja on tavoitettavissa normaalisti virka-aikana. 

 

Tilavarauksia Kulttuurivoimalan tiloihin käsitellään tapauskohtaisesti. Koska suositusten mukaisesti yli kymmenen hengen kokoontumisia ei saa pitää, ei myöskään Kulttuurivoimala vuokraa tilojaan tällaisiin kokoontumisiin. 

 

Kulttuurivoimala on luonut oman Discord palvelimen, jossa on tekstichatti- ja puhekanavat. Kanava on avoin kaikille. Kanavalla voidaan jutella tai chattailla, järjestää erilaisia digiaktiviteetteja ja -tempauksia sekä ylipäänsä viettää aikaa yhdessä. Eli jos yksinäisyys tai tylsyys painaa, niin tule hengaamaan Kulttuurivoimalan Discordiin.

Discord toimii älypuhelimilla sekä tietokoneilla selaimella tai halutessaan asennettavan Discord-apin kautta.

 

OHJEISTUSTA VIDEON MUODOSSA DISCORDIN KÄYTTÖÖN:

https://www.youtube.com/watch?v=BA_d2cdbGWc

 

KULTTUURIVOIMALAN DISCORD OLOHUONE:

https://discord.gg/nnbFtXe