Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Luova piirustus -kurssi

Lisätty 21.08.2019

*HUOM, kurssi on täynnä, mutta mahdollisille peruutuspaikoille voi ilmoittautua jonoon.

Tiistaisin klo 18:00–20:30
Paikkana syyskuun ajan Tuirantie 1, vihreä puutalo, ent. kriisikeskus – lokakuun kerrat todennäköisesti jälleen Meri-Toppilassa Veturitallin taidepajalla. Ohjaajana kuva- ja yhteisötaiteilija Anna Koivukangas.

6 kertaa: 3.9., 10.9., 17.9., 24.9., 1.10. ja 8.10.

Tapahtuma Facebookissa https://www.facebook.com/events/667958763705829/

Luovan piirtämisen kurssilla vapautetaan ja kehitetään mielikuvitusta ja luovuutta. Ilmaistaan tunteita piirtämällä. Otetaan yhteyttä omaan itseen. Hengitetään. Astutaan ulos rajoittuneesta maailmasta.

Kurssin pääpaino on rentouttavassa tekemisessä. Teemme erilaisia piirtämään inspiroivia harjoituksia kannustavassa ilmapiirissä. Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta piirtämisestä. Jokainen osaa. Kurssi sopii niin aikaisemmilla kursseilla olleille kuin uusillekin osallistujille.

HINTA: 25 euroa Kulttuurivoimalan jäsenet, 30 eur ei-jäsenet. (Yhdistyksen jäsenmaksu on 10 euroa; työttömillä ja opiskelijoilla 5 euroa – halutessasi voit liittyä jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä).

Osallistujien käytössä on taidepajan perusmateriaaleja ja tarvikkeita, joista saat tarkemmin tietoa ohjaajalta. Osallistujat voivat lisäksi tuoda mukanaan omia, itselle mieluisia piirustusvälineitä ja papereita.

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT:
Sitovat ilmoittautumiset sekä kurssin sisältöä, materiaaleja yms koskevat tiedustelut suoraan ohjaajalle: Anna Koivukangas puh. 0400 292 681 tai anna.koivukangas@kulttuurivoimala.fi
Lasku toimitetaan sähköpostitse.

Huom, paikkoja on rajoitetusti!

Kurssia tukee Oulun kaupunki / Kuntalaisvaikuttaminen ja yhteisötoiminta.