Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Mediakerhon retki Ponitouhuihin 11.10.2018

Lisätty 02.10.2018

Kulttuurivoimala järjestää retken mediakerholaisille Hietasaareen Ponitouhuihin TORSTAINA 11.10.2018. Retki sopii kouluikäisille ja on avoin Mediakerhossa käyville lapsille ja nuorille.

Kokoonnumme klo 16.30 Veturitallin taidepajalla, os. Paalikatu 3. Bussikyyti tallille lähtee klo 16.40. Paluubussi takaisin lähtee tallilta klo 18.45 – paluu Meri-Toppilaan on noin klo 19.

Retkellä tutustutaan pienissä ryhmissä ponitallin & kotieläinpihan asukkaisiin, hoidetaan poneja, kokeillaan talutusratsastusta ja kärryajelua, otetaan valokuvia ja syödään eväitä kodassa. Kerho tarjoaa pientä välipalaa, mutta voit ottaa mukaan myös omia eväitä.

Olemme koko illan ulkona talliympäristössä, joten tarvitset lämpimät säähän sopivat ulkovaatteet. Kengiksi sopivat parhaiten kumisaappaat. Talliympäristössä ei voi huutaa tai juosta – turvallisuuden vuoksi rauhallista käyttäytymistä edellytetään jokaiselta retkelle lähtijältä. Hevostallilla ei käytetä liehuvia vaatteita ja pitkä tukka laitetaan kiinni ponnarilla. Huomioithan myös, että tallin asukeilla on tarkat ruokavaliot, josta poikkeaminen saattaa aiheuttaa vakavan sairastumisen, siksi ponien ruokkiminen on kielletty.

Retki on osallistujille ilmainen.

Ponitouhujen nettisivut

Mukaan retkelle lähtevät kerho-ohjaajat Anna Koivukangas ja Jenni Hiltunen avustajineen.

Tiedustelut: Anna Koivukangas P. 0400 292 681 tai anna.koivukangas@kulttuurivoimala.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu retkelle tällä lomakkeella tai palauta kerhosta saamasi paperinen lomake Kulttuurivoimalan toimistolle tai Annalle maanantaihin 8.10.2018 klo 16 mennessä.

Retkelle mahtuu mukaan max. 30 lasta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.