Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Päivägrafiikkaa toukokuussa

Lisätty 08.04.2018

Kokeilevan grafiikan työpajat / Päivägrafiikka

AIKA: Torstaisin klo 12-16 toukokuun 2018 ajan

PÄIVÄT: 3.5., 17.5., 24.5. ja 31.5. (ei helatorstaina 10.5.)

PAIKKA: Kulttuurivoimalan Taidepaja, Paalikatu 3, Meri-Toppila

SISÄLTÖ: Lähestymiskulma aiheeseen on kokeileva, "taidegrafiikan laaja käsite". Työpajoissa sovelletaan erilaisia tekniikoita oman kiinnostuksen pohjalta (kartonkigrafiikka, collagrafia, carborundum, monotypia, linokaiverrus, sekatekniikat jne). Pääpaino on rentouttavassa työskentelyssä: Voit oman kiinnostuksen mukaan joko työstää yhtä tai useampaa teosta tai vain kokeilla erilaisia menetelmiä / keskittyä värikokeiluihin jne.

Emme tee työpajassa syövytyksiä emmekä käytä happoja, vaan työskentelemme mahdollisimman myrkyttömin menetelmin. Hyödynnämme kierrätysmateriaaleja sekä kokeilemme erilaisia vedostustapoja.

Sopii erityisesti aikaisempiin Kokeilevan taidegrafiikan työpajoihin osallistuneille, mutta myös uudet ovat tervetulleita: osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta taidegrafiikasta – toisaalta jo grafiikkaa tehneet voivat löytää itselleen uusia toteutusmahdollisuuksia ja voivat vaikkapa työstää edelleen vanhoja painolaattojaan tai vedoksiaan.

HINTA: 50 euroa jäsenet, 60 eur ei-jäsenet. (Yhdistyksen jäsenmaksu on 10 euroa; työttömillä ja opiskelijoilla 5 euroa – halutessasi voit liittyä jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä).

Hinta sis. värit ja tarvikkeet sekä syväpainopaperia. Kurssimaksusta lähetetään lasku osallistujille Kulttuurivoimalan toimistolta s-postitse.

Ohjaajana kuvataiteilija Anna Koivukangas.

Kurssia tukee Oulun kaupunki / Kuntalaisvaikuttaminen ja yhteisötoiminta.

ILMOITTAUTUMINEN:
Sitovat ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Huom, paikkoja on rajoitetusti!

TIEDUSTELUT:
Kurssin sisältöä, materiaaleja yms koskevat tiedustelut suoraan ohjaajalle; Anna Koivukangas annakoi @ annakoi.com tai puh. 0400 292 681.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.