Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Piirrä ihminen -työpaja tiistaisin 31.8 - 21.9

Lisätty 12.08.2021

 

PIIRRÄ IHMINEN -TYÖPAJA

 

Tervetuloa piirtämisen työpajaan jossa tutkailemme yhdessä ihmisen hahmottamista paperille. Kokoonnumme Kulttuurivoimalan tiloissa osoitteessa Paalikatu 3 tiistaisin klo 17-19, 31.8. alkaen.

 

Tämä työpaja ei vaadi aiempaa kokemusta ihmisen piirtämisestä. Mukaan ovat lämpimästi tervetulleita uteliaat vasta-alkajat sekä jo aiemmin piirtämistä harrastastaneet. Tutustumme ihmiseen ja sen piirtämiseen rennosti ja kokeilevasti erilaisten havainnollistavien harjoitusten kautta geometriaa, tilaa, viivaa sekä valoja ja varjoja tutkimalla. Työpaja on ilmainen sekä tarjoaa perusvälineet piirtämiseen. 

 

Ohjaajana työpajalla nuoriso- ja yhteisöohjauksen opiskelija Mervi Makkonen, jolla on pitkän ajan kokemusta piirtämistä. Lisätietoja ja ilmoittautumiset Merville sähköpostiin mervi.makkonen@gmail.com tai puhelimella/txt/whatsappilla 0407536129. Työpajassa paikkoja rajallisesti. On ihana nähdä juuri sinut piirtämisen merkeissä! 


#piirräihminen #työpaja #kulttuurivoimala #culturepowerstation #toppila #piirtäminen #yhdessätutkiminen #uteliasmieli #taide #taidejakulttuuri #kuntavaikuttaminen #yhteisötoiminta