Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

soundHYPEvision -työpaja Oulun Taidemuseolla 23.11.2018

Lisätty 05.11.2018

soundHYPEvision – moniaistinen piirustuskokemus

Aika: pe 23.11.2018 17:00 - 20:00

Paikka: Oulun taidemuseo, Oulun taidemuseo, Kasarmintie 9. Taidetila Reppu 2. krs.

Kulttuurivoimalan ja Oulun taidemuseon yhteistyössä järjestämä soundHYPEvision -työpaja tarjoaa osallistujilleen moniaistisen piirustuskokemuksen. Työpajassa ääni ja teknologia yhdistyvät antaen impulsseja piirtäjille. Jokainen osallistuja on mukana tuottamassa äänimaisemaa, joka määrittää tekemistä myös kehollisesti. Taiteilijat, osallistujat, ääni, liike – kaikki tilassa tapahtuva – on vuorovaikutuksessa keskenään. Kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Kulttuurivoimalalla työskentelevät kuvataiteilija Anna Koivukangas ja äänitaiteilija Petri Miettinen johdattelevat tälle ainutlaatuiselle piirustusmatkalle. Äänet toimivat impulsseina. Ääni tuottaa reaktion. Reaktio tuottaa liikkeen. Piirtämäsi viivat ja muodot ovat äänen visuaalisia vastineita ja aistiankkureita. Teosprosessi vie mennessään ja tekijästä riippuen lopputulos voi olla abstrakti tai esittävämpi – prosessin ollessa kuitenkin se tärkein.

Oulun taidemuseossa esillä olevassa näyttelyssä Näytönpaikka pohjoisessa piilaaksossa yhdistyvät tutkimustieto, kaunokirjallinen kerronta, toiminnallisuus ja visuaalisuus. Näyttelyn tavoin myös SoundHYPEvision -työpaja on moniaistinen ja monikanavainen kokemus.

Ohjelma:

klo 16 alkaen mahdollisuus tutustua Näytönpaikka pohjoisessa piilaaksossa -näyttelyyn

klo 17 alkaen taidetila Repussa (taidemuseon 2. krs) pientä purtavaa tarjolla osallistujille

klo 17.30–20 työpajatyöskentelyä

Pukeudu työpajaan mukaviin ja rentoihin vaatteisiin, jotka saavat sotkeutua. Huomioithan, että työskentelemme lähtökohtaisesti lattialla. Tarvittaessa käytössä on muutamia pöytiä. Mainitse mahdollisesta pöydän tarpeesta ilmoittautumisen yhteydessä.

Osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen. Paikkoja on tarjolla rajallisesti.

Hinta: Osallistumismaksu 20 euroa / 15 euroa Kulttuurivoimalan jäsenille. Hinta sisältää: museon pääsymaksun, kaikki materiaalit taiteiluun sekä tarjoilun. Kulttuurivoimala laskuttaa maksun sähköpostitse.
 
Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Anna Koivukangas anna.koivukangas@kulttuurivoimala.fi p. 0400 292 681

Petri Miettinen petri.miettinen@kulttuurivoimala.fi

Voit ilmoittautua mukaan myös tällä lomakkeella:

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.