Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Soveltavan kuvanveiston työpaja 6. - 8.9.2019

Lisätty 15.08.2019

Soveltavan kuvanveiston työpajaviikonloppu Tuirassa
os. Tuirantie 1, vihreä puutalo, ent. kriisikeskus

pe klo 18-20 johdanto / inspiraatioluento
la-su 12-18 työpajatyöskentely

TAITEELLISTA ILMAISUA KOLMIULOTTEISESSA MUODOSSA!

Ei niin perinteisessä kuvanveistotyöpajassa sovelletaan erilaisia kolmiulotteisen työskentelyn tekniikoita ja ilmaisukeinoja.
Työskentely tapahtuu jokaisen oman kiinnostuksen pohjalta.

Lähtökohta voi olla esimerkiksi jokin kierrätys- tai luonnonmateriaali. Tavoitteesi voi olla veistoksen toteutus valitsemillasi materiaaleilla viikonlopun aikana. Yhtälailla olet tervetullut aloittamaan/jatkamaan/viimeistelemään omaa projektiasi. Työskentelysi pääpaino voi olla veistoksen suunnittelussa tai tekniikkakokeiluissa. Voit tulla myös työskentelemään yhteistyössä kaverisi kanssa.

Työpaja alkaa perjantai-iltana johdannolla / inspiraatioluennolla. La-su tilat ja piha-alue on työpajalaisten käytössä. Viikonloppu pitää sisällään myös yhteiskunnallista kuvanveistoa, jonka materiaaleja ovat ajattelu, puhe ja keskustelu.

Ohjaajana lumen- ja jäänveiston sekä erilaisia kierrätysmateriaaleja hyödyntävien tekniikoiden parissa viihtyvä kuva- & yhteisötaiteilija Anna Koivukangas.

Tapahtuma Facebookissa https://www.facebook.com/events/2263175843992953/

HINTA: 20 euroa Kulttuurivoimalan jäsenet, 25 eur ei-jäsenet. (Yhdistyksen jäsenmaksu on 10 euroa; työttömillä ja opiskelijoilla 5 euroa – halutessasi voit liittyä jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä).

Työpajalaisten käytössä on taidepajan perusmateriaaleja ja tarvikkeita, joista saat tarkemmin tietoa ohjaajalta. Osallistujat tuovat tarpeensa mukaan omia materiaalejaan.

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT
Sitovat ilmoittautumiset sekä kurssin sisältöä, materiaaleja yms koskevat tiedustelut suoraan ohjaajalle: Anna Koivukangas puh. 0400 292 681 tai anna.koivukangas@kulttuurivoimala.fi

Facebook-ryhmä kurssilaisille: https://www.facebook.com/groups/699793733687020/

Lasku toimitetaan sähköpostitse.

Huom, paikkoja on rajoitetusti!

Kurssia tukee Oulun kaupunki / Kuntalaisvaikuttaminen ja yhteisötoiminta.