Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Makuja & muistoja -ruokakirja vie makumatkalle!

Yksi helpoimpia tapoja osoittaa ystävällisyyttä toiselle ihmiselle on tarjota ruokaa - tämä ele ymmärretään myös ilman yhteistä kieltä. Makuja & muistoja - ruokatarinoita ja -reseptejä eri kulttuureista -kirjan kautta pääset tutustumaan 10 eri maan ruokiin kulttuurissa eläneen henkilön johdolla. Kirja sisältää arkisten sekä juhlavien ruokien reseptejä ja niihin liittyviä muistoja. Usean reseptin suunnittelua tehtiin koko perheen ja ystäväpiirin kera.

 

Projektin esittelyvideo.

Kirjan on tuottanut Kulttuurivoimala - Culture Power Station Opetus- ja Kulttuuriministeriön rahoituksella. Kirjaa voidaan hyödyntää kolmannella sektorilla ja kotoutumiskoulutuksissa oppimateriaalina tai toiminnallisen ryhmäytymisen tukena. Kirjaa voi käyttää myös kulttuuri-identiteettiä vahvistavien harjoitusten lähdemateriaalina erilaisissa organisaatioissa, kuten kouluissa ja vastaanottokeskuksissa.

Lue Makuja & muistoja - ruokatarinoita ja -reseptejä eri kulttuureista -kirjan:

- Digitaalinen selailuversio
- Pdf-tiedosto

Kovakantista kirjaa voi tilata alla olevalla tilauslomakkeella postikulujen hinnalla tai käydä hakemassa Kulttuurivoimalan toimistolta arkipäivisin klo 9-16 välisenä aikana osoitteesta Paalikatu 3, 90520 Oulu ja 1.10.2021 alkaen osoitteesta Kaarnatie 24, 90530 Oulu.

Tilaa Makuja & muistoja - ruokatarinoita ja -reseptejä eri kulttuureista -kirja lomakkeen kautta

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.