Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kerhot

 

Kulttuurivoimalan kerhotoimintaa järjestetään toistaiseksi supistetusti. Lasten kerhotoiminta on tauolla kevään 2021. Seuraa tiedottelua yksittäisistä työpajoista ajankohtaista sivulta. Seniorikerho ja Retkikerho ovat toiminnassa, mutta toimintaa järjestetään pienemmillä ryhmillä. 

 

KERHOJEN OHJELMAT: Ajankohtaista sivulla

 

 

 

Seniorikerho on nimensä mukaan suunnattu jo vähän varttuneempaan ikään ehtineille ihmisille. Kerhossa mm. keskustellaan päivän polttavista asioista pullakahvin ääressä, askarrellaan, lauletaan yhdessä, käydään retkillä tai vaikkapa katsellaan dokumenttielokuvia.
Seniorikerho kokoontuu Asukastupa Alvarissa tiistaisin 13:30-14:30.

 

 

 

 

 

 

Retkikerhossa tehdään kaikille avoimia retkiä Oulun alueelle. Retkikohteet ovat pääasiassa kulttuuri- ja luontokohteita. Retkikerhon retkistä tiedotetaan ajankohtaista sivulla

 

 

 

 

 

 

 

Mediakerhossa ala- ja yläkouluikäiset lapset ja nuoret pääsevät tutustumaan median eri muotoihin sekä niiden tekemiseen käytettäviin välineisiin. 

Kerhossa on tarjolla mm. valo- ja videokuvausta, animaatiota, timelapsea 
– unohtamatta mediakasvatusta.

 

Mediakerho on tauolla syksyn 2020. 

 

 

 
  

 

Taidekerho lapsille ja nuorille (Farshaxanka taideprojekti) Kerhossa on tehty vuosien varrella vaikka ja mitä: mm. paperimassaveistoksia, yhteisömaaluksia, sirkustemppuja, katu- ja jäätaidetta. Kerhon erilaiset retket ja leirit ovat huippusuosittuja.

 

Taidekerho on tauolla syksyn 2020.