Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Siilo-kanava

Siilo-kanava on media, jonka tavoitteena on saada Sinun äänesi kuuluviin. Kanava on asiallista asioiden käsittelyä. Haluamme nostaa esiin asioita, jotka eivät näy valtamediassa eivätkä saa asiallista käsittelyä sosiaalisessa mediassa. Me haluamme tosipohjaista asioiden käsittelyä.

Toivomme, että mahdollisimman moni osallistuu ohjelmiemme tekemiseen. Puoleemme voi kääntyä ohjelmaideoiden ja valmiiden ohjelmien kanssa. Ideat haluamme toteuttaa yhteistyössä Sinun tai ryhmäsi kanssa. 

Siilo-kanavalta on mahdollisuus saada tukea idean toteuttamiseksi, välineistöä, studioaikaa ja apua ohjelman koostamiseksi. Ohjelmat julkaistaan Siilo-kanavan julkaisualustoilla ja ne on jaettavissa internetissä tekijänoikeuslainsäädännön mukaisesti.

Kanavamme ohjenuorana on toimittajan huoneentaulu ja eettisyys. Ohjelmatuotannossa haluamme vastata seuraaviin kysymyksiin: Kuka, mitä, missä, milloin, miksi ja miten. Tavoitteemme on myös käynnistää asiallinen keskustelu käsittelemistämme aiheista. Osa ohjelmista lähetetään suorina striimauksina, jotka talletetaan Siilo-kanavan ohjelmakarttaan. 

Onko Sinulla asioita tai ideoita, joita haluat tuoda esille ja julkiseen keskusteluun? Siilo-kanava on Kulttuurivoimala-yhdistyksen ylläpitämä kansalaismedia, jonka tavoitteena on tuoda esiin asioita ja ilmiöitä, jotka lisäävät tietoamme ja ymmärrystämme monimutkaiselta näyttävässä maailmassamme.

 

Pääset Siilo-kanavalle tästä linkistä.

Siilo-kanavan toimituskunta

Jenni Hiltunen

Sami Hänninen

Pirjo Roponen-Lunnas

Petteri Heikkinen

SIILO-KANAVA


www.siilokanava.fi
siilo-kanava@kulttuurivoimala.fi
+358 40 184 2111 
Kulttuurivoimala – Culture Power Station ry